Brassbandsmusik i kyrkan hösten 2015

Nu har vi lämnat en sommar bakom oss som kanske inte varit den allra soligaste och varmaste vi minns. Vi hoppas ändå att vi njutit vår ledighet och att vi nu åter går in i våra arbeten som bland annat består av en hel del planering inför kommande månader och inte minst inför den adventstid och julhelg som kommer till oss fortare än vi anar. En dag står vi där och för att inte ha allt ogjort in i det sista finns det redan nu en möjlighet att börja planera för musikaliska aktiviteter under advent och jul.

Vad vore då härligare än att höra ett brassbands toner i den kyrkliga akustiken och få lyssna till alla de klanger som dessa olika instrument kan få ut tillsammans i några av de mest kända advents- och julmelodierna.

Tar du möjligheten att boka oss för ett advents- julframträdande senast den 31/10 får du förutom möjligheten att höra oss i just Din kyrka också ett pris som är 20% under vårt ordinarie bokningspris.

Finns det vid annan tidpunkt någon högtidliget utöver det vanliga att fira i Din kyrka, tveka inte att kontakta oss för att se vad vi skulle kunna erbjuda i någon annan musikalisk form. I vårt arkiv finns allt ni kan tänka er från tidig klassisk musik till den senaste Eurovisionsschlagervinnarlåten (som Måns Zelmerlöv framförde i finalen i maj).

Vill du veta mer om oss, titta gärna in på vår hemsida www.limhamnsbrassband.se.

Publiceringsdatum: 
söndag, 11. oktober 2015 - 15:30
Kontakt: 
Andreas Wetterlund
Telefonnummer: 
0707-772516